28 Jan lepas

Selamat pagi..
Dah sarapan ker?
Hmm..dah lame nak share cter nie..
tapi asyik terlupa jer..
Ish..belum tua lagi dah nyanyuk..

Tanggal 28 Jan lepas..
Genap lah 26thn umor special friend aku nie..
Hahaha~udah tua..(aku mude lg)
So,aku smpai x taw nak kasi hadiah ape..
last year..aku belikan kasut bola..
Sebab die suke men bola..

Tahun nie,xtaw nak bagi ape..
So,aku tempah lah coklat oreo nie..
Huhu..simple jer sbb nyer akhirnyer masuk mulut gak kan..
Sorry yer..xde idea nak bali ape...
hahahah


p/s:last year besday aku die kat rantai emas dgn buah rantai huruf E..tahun nie ape ek?huhuhu

3 comments:

  1. comelnye coklat :D tahun ni ambil gelang lak hehe

    ReplyDelete
  2. Hehehe..tu la psl..minx2 die dgr.. SAYA NAK GELANG~hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...