stress umah tak siap lagi..


Actually..aku nie xde la pandai sgt..
wat design2 kad nie..lg2 bler idea xde..
Lagi ar buruk uper nyer..
hehehe..tp member minx tlg sgt..
Wat kad tok kazen..

Tu yg agak lambat nak wat n3 arini..
Lgpun tgh pening lalat ckit..
Cian lalat kena tempias..
Pk pasal umah baru tu x siap2..dah dekat 3 bulan da..
Bukan nyer wat umah banglo pun..
Tensionn jer..

mak pun dah mule bising2..
bukan ape..lambat sgt..
Aku dah start nak beli barang umah..
lagipun,abg aku dr penang tu bulan depan nak pindah cnie..
So,nak dok umah lame mak aku nie..
So,xkan la nak dok ramai2..
mak aku dah la pembersih gler..
Ish...

Nak jer jerit kan org tu...
"pak cik..oh..pak cik...bler umah nie nak siap nie???"
Rugi betul bayar dieorg by ari tahu..
Sbb lg lambat siap..
Tapi mak aku ckp,ayah dah bg warning..
So,siap kan sebelum akhir bulan 2 nie..
padan muke..=P

2 comments:

  1. klu tak siap bleh report kat tribunal kPDNKK...

    ReplyDelete
  2. salam...

    singgah petang sambil folo ur blog,,

    ***112

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...