SPORTING CONTEST

Nie lah banner contest,klau korang nak join..klik SINI

Ini lah die gambar yang dipertaruhkan..hehehe


SYARAT-SYARAT JOIN CONTEST

1. Mestilah berwarganegara Malaysia
2. Umur tak kisah la berapa pun :)
3. Pic yang disnap mestilah menunjukkan yg anda adalah seorang yang sporting.
5. Pic yag dipertandingkan tidaklah berunsurkan lucah atau 18sx :)
6. dikehendaki membuat mimik muka yang paling menarik (seperti gambar diatas)
7. Anda juga dikehendaki menjawab soalan yang diberikan
8. Selepas anda join.. tinggal link anda di entry ini untuk semakan dan bukti penyertaan.

CARA NAK JOIN CONTEST

1. Buat entry bertajuk SPORTING CONTEST (done)
2. Letak banner Sporting Contest di entry anda. Kalau nak letak kat side bar pun boleh(done)
3. Letakkan Syarat-syarat Join Contest pada entry anda (syarat 1-8) &
( **kalau korang nak copy paste dari cini pun bley.) (done)
4. Ceritakan serba sedikit tentang entry SPORTING CONTEST(done)
5. Jawab soalan di bawah :
Dimanakah gambar itu diambil?
Tuliskan serba sedikit mengenai blog ini

Jawapan Soalan 4:-

Pemilik blog yg menganjurkan contest nie bernama Cik Intan Izzatul Fariza..
Die soh cter ckit psl contest yg die anjuran kan..
Actually,xtaw la nak cter ape..
Sbb rasa nyer kalau nak komen contest nie..
Rasa nyer contest nie kira ok ar..
Rakan-rakan blogger leh lihat gelagat masing2 yg mencuit hati..

Jawapan soalan 5:-
Gambar yang dipertaruhkan tu di ambil dekat Alamanda Putrajaya..
Mase tu buat reunion bersama kawan2 perempuan masa form 6..


1 comment:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...