Belajar bahasa korea

Arini sambil2 buat keje...
dgr la lagu2 korea nie..
Ish...blh di katekan hampir setiap hari la..
Dok dgr lagu korea nie..hye..pasnie..
Pandai la aku bace korea..hahaha..

Bowling dah akan berlangsung ari sabtu nie..
Hadiah masih belum cukup lg..
Baru de 5 org yg kasi hadiah..
Hadiah tu kena beli sorg satu..
Kte akan wat cabutan bertuah..(tukar2 hadiah)

Pastu tok bowling day..
Big boss sponsor..hehehe..
Tu pun x de lg kat meja aku..
Kena kumpul hadiah sebelum ari jumaat nie..
Sbb nak masuk kete aku..
Aku nak kena bawak ari sabtu kang..

Jap lg aku nak biat rondaan cabutan?
rondaan cabutan tu ape?
hehe..mcnie..seramai 12 org nak men bowling nanti..
So,1 group de 4 org..
Nak tentukan sape2 ke group tu..
X adil la klu pilih2..
So,aku wat cabutan..so..nampak lebih adil kan..kan?
hehehe

4 comments:

  1. mesti terer ni men boling...kfieza tk pandai..tak larat pun nk pegang bola hehe

    ReplyDelete
  2. Ala..kak fieza..nieyla nie lg ar..pergelangan tangan kanan nie patah..blh jer men..hehehe..ala..akak jgn la amek bola yg berat..amek bola no 8 or 9...ringan jer...hehehe

    ReplyDelete
  3. my friend yang duk sebelah pun tgh dgr lagu korea nih...demam korea katannye..hihi

    ReplyDelete
  4. Hehehehe..tp cter korea yg nieyla minat tu dah abis la..hehehe..blm de koleksi baru..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...