Aktiviti minggu...

Salam semua..
Pagi nie mcner perasaan korang..
M ke R ke..
hehehe..aku dua-dua de..
Hehehe..tp xpe,skrg nie pagi2 dah de penghibur..
hye..siapa lak lah pagi2 nie nak jd penghibur..
penghibur aku adalah dengar lagu Promise by A.N.JELL..
A.N.JELL??siapa tu?
Dieorg nie satu group dr korea..
Skrg tengah hangat drama dieorg kat m'sia..
best gak lagu2 die..=)

So,salah 1 aktiviti cuti aku minggu lepas..
Adalah layan video kump. A.N.JELL nie..
serta dowload lagu,n video dieorang..
hehehe..sampai kan wallpaper desktop kat umah tu pun gambar dieorang..
Hehehe..Tapi cter2 korea yg men kat M'sia skrg nie..
Dah lame dah me kat korea..
Cm cter He's Beautiful..tahun 2009..
kalau kat korea tajuk die bkn he's Beautiful..
Tapi you're beautiful..=)

Cter nie nak abis dah..
So,jgn lepaskan peluang tgk kesudahnya..
Adakah tae Hwang akan dpt Ni Man atau shin woo?hehehe
Layannn...

2 comments:

  1. t'engat masa kat kolej. tgk movie sama2 n mbe2.. i like2.. go mi nam! <3 :)

    ReplyDelete
  2. Hehehehe..best kan..i like too.. go mi nam!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...