Syukur Alhamdulillah..

Aku nak share..
Aku dah pun beli camera yg aku nak tu..
So,far aku dah pun puas ati..

Cume,take time nak kena belajar mengendalikan nyer..
So,aku de teacher..Miss ayune..
hehehe..cume mase xde lg nak berkongsi ilmu..

Start next year..
Dah x leh nak beli ape2..
Sebab semakin ari..
semakin hampir..
duit kena start kumpul..
Takut tak cukup..



2 comments:

  1. syoknya dapat beli idaman hati

    saya ni bila lah agaknya nak dapat kan? Bonus utk this year dah ada planing lagi...teringin gak..tp kena menyimpan dulu lah

    ReplyDelete
  2. Hehehe..xdela..de rezeki lebih ckit kak..Alhamdulillah la..pasnie pun dah kena menyimpan nie..sbb dah nak tunang..n kawen..byk nak pkai wet kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...