Shopping at sogo~~


Pagi isnin nie..
Nak share psl first time kuar ngan family Mr.E..
Sebelum nie just g kuar makan malam jer..
Itu pun 2tahun yg lalu..(mase mule2 kenal)

So,aritu g dalam 2 kete..
Ingat member ckp kat sogo ge wat sale..
So,kteorg p la sogo..tahu2 jer la jalan KL nie kan..
Sibuk~~

Sampai jer sogo..
kteorg berpecah..
Aku ngan Mr.E g shopping barang aku ngan Mr.E..
hasilnyer dapat la 2 helai baju for Mr.E..
Sepasang kasut valentino Rudy ngan beg B.U.M..
Hehehe..suke2~~

Lepas puas 1 sogo jalan..
Kteorg g Lowyat plak..(dekat jer dr sogo)
Dalam pada on the way tu..
Peh!dgn jem..hujan punya la lebat..
Dah tu parking kat luar..lg ar..basah gak ar aku..

G sane sebab nak carik notebook tok adik bongsu Mr.E..
leh dikatakan lah satu lowyat tu pusing sbb nak carik yg tebaik..
Last2..jumpe gak..jenama acer..dpt printer skali..harga dlm 2000+..

Gerak balik dalam kol9 lebih la..
Sampai umah dalam kol10..
mak ai..penat gler kaki berjalan..
huhuhu..tapi best~~esok nyer kuar lg..hehehe

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...