Berubah la demi masa depan sendiri..

Kau kan masih muda lagi..
Nape nak serabutkan kepala otak dgn lelaki..
Bukan tak boleh nak bercinta..
Tak ade siapa pun halang kau nak bercinta..

Tapi,bukan la setiap masa kau nak kena pk psl LOVE..
Tanggungjawab kau tu banyak lagi..
orang suruh kau kerja..
Kau kata kau nak sambung study..

Bila orang dah bagi kau study..
Kau nak main-main plak..
Apa yang kau nak semua kau dah dapat..
Apa lagi..yang kau tak puas hati lagi..

Lelaki boleh datang bila-bila masa..
Study tu lagi penting tahu tak..
Sekarang kau tak rase..
nanti kau nak carik keje baru kau tahu..

Tak faham aku ngan kau..
Nak marah tak boleh..
tapi aku tension tengok status kau hari2..
Tolong la berubah demi masa depan sendiri...

2 comments:

  1. susah la dak2 skrg nie..nak mrh nanti lari umah la..bt benda2 x baik..x mrh..menjadi2...Hmm...entah la...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...