~~kisah semalam~~

Kejadian semalam memang merunsing kepada otak betul..
Last minit ayah tak dapat nak amek..
So,kena la tumpang orang..
Memang tak ada masalah nak tumpang orang..
Yang masalah nyer...siapa?yang nak menumpang kan..

Seriusly..semalam hampir2 nak menitis air mate..
Sebab nyer dekat 12 orang nieyla try contact..
Nak tumpang semua ade alasan..(faham2 jer la)
Mungkin alasan tu betul dan alasan itu tak betul..
Biar la..Siapa la kita nak tentu kan...

Nasib baiklah de sorang kawan nieyla..
Walaupun die keje kat Putrajaya..
Still nak tlg...time kasih yer..
Balik jer umah smlm..
Kena iron baju ngan tudung sebab nak g Open House umah kawan..
Lepas maghrib nak gerak..

Di sebab kan nieyla tengah on diet..
makan Tak leh banyak..malam td hanye makan kentang ngan nugget jer..
Kenyang ke?kenyang sebab pas makan asyik ketawa jer...
Tak benti2...senang kawan nieyla sorang nie(tuan punyer umah)..
Memang best...suke wat kawan2 die ketawa tak benti2..
Die penghibur majlis..kalau die xde...mmg x meriah...
Malam tadi ayune bawak 3 orang kawan die..Azza,mimi ngan ika..
Gambar dieorg xde dalam nie sebab dieorg segan n malu2..=)
So,xdelah gambar kenangan ngan dieorang..
Jom layan gambar....


yang tengah tu la penghibur majlis dan tuan umah

Last minit sume gambar...

wan yg baju itam tu...suke sangat sakan si dila(tuan umah)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...