Di pagi rabu yang sunyi...

Fuh..pagi rabu hari ni..
Opis sudah sunyi sepi..
Kebanyakkan nyer dah pulang ke kampung..
Best yer kan..hehehe..semangat raya tu..

Blogger2 yg len dah de yang bercuti ke?
Kalau yang dah cuti tu..
dan plan nak balik kampung..
Nieyla ucapkan berhati-hati di jalan raya..
semoga selamat sampai ke kampung..

Kes arini yang membingungkan nieyla nie..
Ape die?
Buntu tak tahu mahu buat apa hari nie..
Mood raya tengah membara di dalam hati nie..
hehehe..Tak syok la opis sunyi..
best lagi yg riuh...

Ini nieyla layan lagu2 yang de kat pc nie jer la..
nasib baik lah de lagu..tak ade la bosan sangat kan..
Tapi masih tak tahu nak buat ape..hehehe..
Nak buat ape ek korang???

2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...