Lagu raya

Wah..arini bermula semangat mal beraya..
Mahu tidak nyer..lagu-lagu raya dah mula kedengaran..
Bukan kat radio jer..kat opis..kat shopping komplex pun..
Nieyla kat opis nie pun sambil wat keje dengar lagu raya..(syok wat keje)

Terasa dekat sungguh nak raya nie kan..
Kalau tahun sebelum nie,nieyla buat kuih..
Tahun nie tak tahu la sempat ke tak nak wat kuih nie..
Kalau sempat pun nieyla buat yg ringkas2 jer..
yang senang...yang leceh2 tu beli jer...heheheh..

Kuih yang tiap-tiap tahun wajib buat..(sebab senang jer pun)
Tahun nie nieyla ingat nak wat biskut badam ngan beberapa jenis lagi..
Arap2 sempat la kan...heheheh..


p/s: mai la datang umah nieyla nanti yer...

3 comments:

  1. Macam best je biskut tu... Kalau buat nanti pos le ke rumah akak sikit... hehe

    mengidam ni... hehe

    ReplyDelete
  2. tak saba nk raya...nk wt kuih raya pon dh tk saba...heheh..

    ReplyDelete
  3. Kak Salwa:ala..xyah la pos2..umah akak ngan
    nieyla x jauh mane pun kan..
    hehehehemai la dtg umah...

    Kak Fieza:Tau xpe...x sabar nie...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...