Cuti Raya

Kebiasaan nyer pagi2 mcnie mesti mengantok..
Tapi arini tak plak..pelik..(pelik la sgt)..
Pelik tapi benar..arini macam hepi ckit la..
Perasaan tidak sabar tu..semakinmenjadi-jadi la plak..hehehe

Mahu tidak nyer..
Pagi-pagi dah kena update maklumat cuti raya..
Sebab BAHAGIAN nak tahu bape ramai yang bercuti n tak bercuti..
Walaupun umah nieyla ngan opis nie 10 minit jer...
Nieyla tetap gak amek cuti lelama..(terlebih suda!)

Tahun sudah,raye ke-4 nieyla dah start keje..(sedih tau...)
Tetapi...tahun nie...nieyla deret seminggu cuti raya..huhuhu...
Raya sakan nieyla nie yer...
Tak de la..ramai lagi sektor nieyla yang cuti panjang...
mai kite cuti raya lelama...(lama ke nieyla cuti tu)heheheh

2 comments:

  1. bila nak buat kue raya ni makcik nila?:PP

    ReplyDelete
  2. insya'allah...minggu nie start dah buat..nape nak join skali ker?heheh...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...