Berbuka puasa

Wah..selamat kembali bekerja..kepada yg bekerja..
pada yang masih cuti..selamat menikmati cuti kalian..
Lame rasa nyer tak update blog nie..
maklum la,cuti lama sangat..(lama la sangat)

Banyak cter nak taip nie..tapi xtaw nak mula yang mane dulu...hehehe
Oklah..nieyla cter pasal buka puasa dlu la yek..
Tengah ari sabtu,nieyla dapat call dr BFF nieyla..ayune...
Die ajak nieyla join buka puasa dgn member2 sekolah kat luar..
Atas sebab2 tertentu nieyla tak boleh buat keputusan yang tepat..
kejap nak pergi...kejap tak jadi pergi..(kenapa ek?)
Sebab nieyla perlu berhadapan ngan someone yang dah 2thn lebih tak jumpa..

Mungkin korang hairan nape kan?hehehe..sebab nyer someone tu adalah...
(korang pk la..)hehehe..xnak pk?hehehe...die ex-bf nieyla..hahahaha..
Lepas berpisah,memang nekad x nak jumpa antara satu same lain..
Tapi usaha kawan2 yg lain nak kami kembali berkawan..
So,nieyla tabahkan ati..dan terima semua usaha kawan2 nieyla..
Orang kate..sampai bile nak bermusuh kan..
mungkin dah memang takdir nieyla untuk maafkan diri sendir dan die..
so,now..nieyla masih berusaha untuk berkawan..as a friend..
Tak mo lebih2..yang penting hidup kena selalu happy..
Jom layan gambar-gambar yang sempat nieyla ambik...






~~sepanjang makan,suka tengok gelagat ejal ngan dila nie~~

~~emi ngan ejal relax jer~~

~~dila ngan yan~~

~~Ayune,Zue ngan Bf Zue~~yang lain tak bawak pon gf or bf..heheheh~~

~~time nie sume dah penat makan...~~

~~gambar nie sepatut nyer cantik tapi di sebab kan banyak sangat asap...cmnie la jadi nyer~~

p/s: lepas makan kteorang lepak lagi..mesti korang taye yg mane x-bf nieyla kan?hahah..teka
la...huhuhu...

3 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...